Aranan Zanlı Jandarmadan Kaçamadı

Tekirdağ’da, Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri 2 ayrı suçtan aranan şüpheli şahsı, Güngörmez Mahallesinde yakaladı.

Aranan Zanlı Jandarmadan Kaçamadı
Saray’da Nisan ayında eğlenmek için içkili bir lokantaya giden ve hesap yüzünden tartıştığı çalışanlar tarafından dövüldüğü iddia edilen Ömer Özer gece yarısı oğlu ve eniştesiyle evine dönmüş, Sabah saatlerinde de ölü bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri, lokanta çalışanları G.P., U.A., S.P., Ö.D., E.D., M.M. ve H.B.’yi gözaltına almıştı. Jandarma karakolundaki ifadelerinin ardından 7 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, zanlılardan U.A., S.P., E.D. ve M.M. çıkarıldıkları mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan ve daha sonra Savcılığın itirazı üzerine hakkında yakalama kararı çıkartılan G.P., 22 Mayıs tarihinde Kapaklı’da kendisini gözaltına almak isteyen iki sivil polis memurunu darp ederek kaçmıştı.

Tekirdağ KOM Şube ve Saray İlçe Jandarma Komutanlığının yaklaşık 3 aylık teknik ve fiziki takibi sonrası yeri tespit edilen G.P. Saray İlçe Jandarma Komutanlığının Cumartesi sabaha karşı saat 06.00 sıralarında başlattığı başarılı şafak operasyonu ile Saray’ın Güngörmez Mahallesinde ormanlık alanda saklandığı çiftlik evinde kaçmak üzereyken yakalandı.

Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla yakalanan G.P. jandarmada ki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA