Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir Oldu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Ayhan Dağdemir atandı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir Oldu
Prof. Dr. Ayhan Dağdemir, görevi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut Başoğlu’ndan devraldı. Tıp Fakültesi dekanlık odasında gerçekleşen devir teslim töreninde Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ve dekan yardımcıları da hazır bulundu.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç “Bu görevler zor işlerdir; önemli olan bu yere ayrılacağını bilerek oturmak ve ayrılırken de bir hoş seda bırakmaktır. Görev değişimlerinde benim dikkat ettiğim ve bundan sonraki görevlendirmelerde de dikkat edeceğim nokta, işi en iyi yapabileceğine inandığımız kişilerle çalışmaktır. Tıp Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Dağdemir’i atamamızın da ana sebebi budur. Şu an devir teslim törenine şahitlik etmekten mutluyuz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in konuşmasının ardından eski Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut Başoğlu görevini devrettiği Prof. Dr. Dağdemir’e başarılar dileyerek çiçek sundu.

Tıp Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Ayhan Dağdemir ise “Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı daha da ileri taşıma yarışıdır. Şimdiye kadar bu bayrağı bu noktaya kadar taşıyan tüm idarecilere teşekkür ediyorum. İnşallah biz de sizin kadar bu görevi iyi yapmaya çalışacağız. Bu bir ekip işidir ve biz iyi bir ekip kurarak şimdiden çalışmalarımıza başladık. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Tabii ki başarı tek bir insana bağlı değildir. Öğretim üyelerimiz, araştırma görevlilerimiz, hastane personelimiz ve tabii ki Rektörlüğümüzün desteği, olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.

Devir teslim töreni sonunda Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç hem Prof. Dr Başoğlu’na hem de Prof. Dr. Dağdemir’e teşekkür ederek çiçek sundu.
Kaynak: İHA