Murat Hazinedar'ın Yaptırdığı Okul Bu Yıl Açılıyor

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın annesi Merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Fatsa’da yaptırdığı okulun inşaatında incelemelerde bulundu.

Murat Hazinedar'ın Yaptırdığı Okul Bu Yıl Açılıyor
Vali Balkanlıoğlu, beraberinde Vali Yardımcısı Ahmet Arık, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyesi Tekin Özmen ile birlikte inşaatı tamamlanmak üzere olan ortaokulu gezerek, yüklenici firma yetkililerinden detaylı bilgi aldı.

Böyle bir eserin Ordu’ya kazandırılmasında emeği geçen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve ailesine teşekkür eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Ordulu olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar annesi adına Fatsa’da güzel bir okul yaptırdı. Okul inşaatını gezerek, incelemelerde bulunduk. Bahçe tanziminde eksiklikler var. Ancak bu eksiklikler kısa sürede tamamlanacak. İşçilik mükemmel olmuş. Kaliteli öğretmenlerimizle birlikte veliler çocuklarını bu okula gönderebilmek için yarışa gireceklerdir. Bizler için de prestij okul sayılacak böyle bir okulu Ordu’ya kazandırdıklarından dolayı Hazinedar ailesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu okulumuz eğitim-öğretime açıldığında çocuklarımızın diplomalarını alıp vatana, millete faydalı birer insan olarak görmeyi Allah nasip etsin” diye konuştu.

24 derslikli ortaokulun 2016-2017 eğitim-öğretim döneminde hizmete girmesi planlanıyor.
Kaynak: İHA