Kasımpaşa Orduevi Yakınında Kırmızı Valiz Paniği

Kasımpaşa Orduevi’nin yakınındaki otobüs durağında unutulan kırmızı renkli bir valiz korkuya sebep oldu. Bomba uzmanı tarafından fünye ile patlatılan valizden kıyafet çıktı

Kasımpaşa Orduevi Yakınında Kırmızı Valiz Paniği
Kasımpaşa Orduevi yakınında otobüs durağında unutulan kırmızı renkli bir valiz, korkulu anların yaşanmasına sebep oldu. Polis ekipleri çevrede önlem alırken, fünye ile patlatılan kırmızı renkli valizden kıyafet çıktı. Beyoğlu Kasımpaşa Bahriye Caddesi’nde 11:30 sıralarında meydana gelen olayda; orduevinin yakınındaki otobüs durağında kırmızı renkli bir valiz olduğunu gören vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeye güvenlik şeridi çekerken bomba imha uzmanına haber verildi.

Polis güvenlik amacıyla Bahriye Caddesi’ni trafiğe kapattı. Özel kıyafet giyen bomba imha uzmanı fünye yerleştirdiği kırmızı valizi kontrollü bir şekilde patlattı. Büyük bir gürültüyle patlatılan valizden kıyafetler çıktı. Polis valizi incelemek üzere emniyete götürürken meraklı vatandaşlar olayı izledi. Valizin boş çıkmasıyla Bahriye Caddesi’ndeki güvenlik şeridi sökülerek cadde tekrar trafiğe açıldı.
Kaynak: İHA