İstasyon Caddesi Bir Süreliğine Trafiğe Kapatılıyor

GASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları kapsamında İstasyon Caddesi’nin trafik akışını kontrollü olarak bir süreliğine kapatacak.

İstasyon Caddesi Bir Süreliğine Trafiğe Kapatılıyor
GASKİ, UKOME kararı doğrultusunda İstasyon Caddesi’nde altyapı çalışmaları kapsamında yağmur suyu yenileme çalışmaları yapacak. İstasyon Caddesi’nin şehir merkezine gidiş istikameti (Fuar Kavşağı ile Müze Kavşağı arası) 28 Ağustos ile 7 Eylül tarihleri arasında trafiğe kapatılacak olup, geçişler kontrollü olarak verilecek. Bu kapsamda İstasyon Caddesi üzerinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının Şehitkamil Belediye Başkanlığı karşısında ve İstasyon Caddesi üzeri Müze Kavşağını geçer geçmez sağda bulunan araç park cebinin indirme bindirme cebi olarak kullanılmasına (Trafik güvenliği açısından Hasan Ali Yücel Anadolu Lisesi önündeki toplu taşıma durağının kullanılmamasına), şehir merkezinden gelerek fuar istikametine gitmek isteyen toplu taşıma araçlarının Forum AVM önünde bulunan yan cebe mecburi istikamet olarak yönlendirmek suretiyle indirme ve bindirmelerinin bu yol üzerinde yapılarak istasyon caddesine katılım sağlamaları, şehir merkezinden gelerek Ali Fuat Cebesoy ve Nizip Caddesi’ne gitmek isteyen araçların Derekenarı Sokağı takip etmeleri, Yeşilova Kavşağı’ndan gelerek şehir merkezine gitmek isteyen araçların ise Kıbrıs Caddesi’ni takip ederek Muammer Aksoy Bulvarı güzergahlarını takip etmeleri istendi.

Yetkililer araç sürücülerinin mağdur olmamaları için alternatif yolları kullanmaları ve yönlendirme levhalarına uymaları gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA