FETÖ'nün Kapatılan Okulunun Eşyaları Taşındı

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kapatılan okulunda bulunan ders araç gereçleriyle masa ve sandalyeler başka bir okula taşındı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Muzaffer Işın Caddesi üzerinde bulunan Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye ait olduğu için kapatıldıktan sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen okul boşaltılmaya başlandı.

Bir apartmanda bulunan okuldaki masa, sandalye ve ders araç gereçleri, yetkililer tarafından bir kamyona yüklenerek İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı başka bir okula taşındı.

Yetkililer, okulun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildiğini ancak binanın kiralık olması nedeniyle burayı kullanamadıklarını belirtti.

Okulda bulunan malzemelerin başka bir okula nakledilmesine karar verildiğini aktaran yetkililer, Büyük Cami Mahallesi'nde bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi yerleşkesinde bulunan bir binanın gelecek yıl ortaokul olarak hizmet vereceğini, bu malzemelerin de burada kullanılacağını kaydetti.

Kaynak: AA