Enver Yılmaz'dan CHP'ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Şavşat ilçesinde PKK’lı teröristlerce düzenlenen silahlı saldırının ardından, CHP Ordu İl Başkanlığı’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Enver Yılmaz'dan CHP'ye Geçmiş Olsun Ziyareti
Ziyarette CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin ve partililerle bir süre görüşen Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, "Allah beterinden korusun" dedi.

Başkan Yılmaz şöyle devam etti: "Sizin başınıza gelen, bizim başımıza gelmiştir. Başta CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP teşkilatına ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun. İnşallah bu terör belasını hep birlikte çözeceğiz. Bunların Karadeniz’e yerleşmesine asla izin vermeyeceğiz." Saldırıda bir askerin şehit, iki askerin ise hafif yaralandığını hatırlatan Başkan Enver Yılmaz, "Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" açıklamasında bulundu.

Ziyaretinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür eden CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, saldırının Türk siyasetine yapıldığını kaydederek, "Bu hain saldırıya tüm siyasiler olarak tepki göstermeliyiz. Buna ortak bir tepki gösteremezsek terör örgütlerini sevindirmiş oluruz. Gerçekten çok acı, daha vahim şeylerde olabilirdi. Çok şükür Genel Başkanımız,saldırıdan yara almadan kurtuldu" şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Şahin, terörün hepsini lanetlediklerini de dile getirerek, "İster PKK, ister DAEŞ ve ister FETÖ olsun, terör nereden gelirse gelsin her durumda karşı durmamız gerekiyor. Bu olayı lanetliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA