DEAŞ Terör Örgütüne Yönelik 'Fırat Kalkanı' Operasyonu

Alperen Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Çalgın: 'Ülkemizi tehdit eden, düğün derneğimiz de huzurumuzu bozan zalimlere Türkün gücünü göstermek bakımından bu operasyonun önemli olduğunu düşünüyorum'.

Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Mücahit Çalgın, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetlerince Suriye'nin Cerablus bölgesinde sürdürdüğü 'Fırat Kalkanı' operasyonununun, Türkiye'yi tehdit eden ve milletin huzurunu bozan zalimlere Türk'ün gücünü göstermek bakımından önemli olduğunu söyledi.

Çalgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada,her zaman Türk Silahlı Kuvvetleri ve askerlerin yanında olduklarını ifade ederek, Suriye giren Türk ordusunun bölgeye gerçek huzuru getireceğini belirtti.

Suriye'de akan kanın, operasyonlar sonunda duracağını ümit ettiğini dile getiren Çalgın, şu ifadeleri kullandı:

'Suriye'de akan mazlum ve masum insanların kanı dinecektir. Ülkemizi tehdit eden, düğün derneğimiz de huzurumuzu bozan zalimlere Türkün gücünü göstermek bakımından bu operasyonun önemli olduğunu düşünüyorum. Çoluk çocuk demeden insanların öldürüldüğü Suriye'de akan kanın durmasını istiyoruz. Allah mazlumun feryatlarına ve yakarışlarına çare verecektir. Bu millet elleriyle tekrar dünyaya nizam verecektir.'
Kaynak: AA