Alman Ve Danimarkalı Blog Yazarları Antalya'da

Almanya ve Danimarka’nın en ünlü blog yazarları, Antalya Destinasyon Tanıtım Projesi kapsamında Antalya’ya geldi.

Alman Ve Danimarkalı Blog Yazarları Antalya'da
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in öncülüğünde, Antalya turizmine yeni pazarlar kazandırmak, farklı dallarda turizm çeşitliliğini sağlamak, yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak ve mevcut durumu daha iyiye götürmek amacıyla başlatılan Antalya Destinasyon Tanıtım Projesi çalışmaları devam ediyor. Avrupa ülkelerine yapılan gezilerin ardından farklı ülkelerden gazeteciler, turizmciler ve bloggerler Antalya’ya gelmeye başladı.

Almanya’nın ve Danimarka’nın önde gelen blog yazarları Antalya’da tatil yaptı. Bloglarında yaşamlarını, deneyimlerini ve düşüncelerini paylaşan ve ülkelerindeki belli bir kitlenin kanaat önderliğini üstlenen blog yazarları 4 günlük bir program dahilinde Antalya’yı tanıma ve gezme fırsatı buldu.

Hayran kaldılar

Ülkelerinin en çok okunan bloggerleri Susan Petrovic www.butterflyfish.de, Janina Westphal www.oh-wunderbar.de, Bethina Arknaes www.danishadventurer.dk , Marlene Donduran www.malsen.dk, Patricia Wons www.moms-blog.de, Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik’in Belek Bölgesinde ağırlandı.Yat turuna çıkan, Falezlerin ve Akdeniz’in eşsiz güzelliğine hayran kalan yazarlar aynı zamanda EXPO’nun da konuğu oldu. EXPO alanını gezen ve kulesine çıkan yazarlar, bol bol fotoğraf çekti ve çektirdi. Akvaryumu da ziyaret ederek buradaki binlerce çeşit balığı görme fırsatı elde eden blog yazarları aileleriyle birlikte eğlence dolu günler ve saatler geçirdi.

Antalya’yı anlatacaklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ağırladığı Alman ve Danimarkalı blog yazarları, Antalya ile ilgili edindikleri ve izlenimleri şahsi bloglarında anlatacak. www.danishadventurer.dk yazarı Bethina Arknaes, Antalya tatilini ziyaret öncesi sayfasından okuyucularıyla paylaştı.

Son dönemlerde Türkiye’de de yaygınlaşan bir sosyal mecra olan kişisel blog siteleri, büyük kitlelere seslenmekte çok önemli bir rol oynuyor. Hemen her yaştan insanın yazılanları okuduğu, deneyimleri gözlemlediği ve her konu hakkında fikir edindiği bu bloglar birçok kişi tarafından takip ediliyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bu çalışmasıyla; Antalya’yı gezen ve deneyimleyen blog yazarları kişisel bloglarında Antalya’yı anlatarak birçok kişinin Antalya hakkında fikir edinmesini sağlayacak. Gezilerini binlerce takipçileriyle ve bütün internet ağıyla paylaşan yazarlar aynı zamanda şehrin tanıtımına önemli bir katkıda bulunmuş olacak.
Kaynak: İHA