'Hayata Merhaba Derken' Projesi Tamamlandı

Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başvurusu yapılan Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Hayata Merhaba Derken” projesi tamamlandı.

'Hayata Merhaba Derken' Projesi Tamamlandı
Ankara Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen 2016 yılı 2.Dönem Teknik Destek Programı kapsamında Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başvurusu yapılan ve desteklemeye uygun görülen “Hayata Merhaba Derken” projesinin kapanış toplantısı Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Proje ile hastane personeline “Doğum Koçluğu Eğitici Eğitimi” verildi.

Eğitim 08-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde verildi.

Eğitim ile tıp eğitimi almış hastane personeline aile sağlığı, güvenli annelik, bütüncül tıp ve iletişim eğitimi sunarak doğum öncesi, doğum zamanı ve lohusalık sürecinde anneye rehberlik edecek, destek sağlayacak meslek profesyonelleri yetiştirmek amaçlanıyor.

Program sonunda Doğum Koçluğu Eğitici Eğitimi’ni tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan sağlık çalışanlarının belgeleri teslim edildi.
Kaynak: İHA