Bolu'da Hasta Ziyaretleri

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta dokuz 9 aileyi evlerinde ziyaret etti.

Bolu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ziyaretler sırasında belediye Başkanı Yılmaz hasta yakınlarından hastaların durumu hakkında bilgi aldı.

Gittiği her evde ailelerin kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını soran Yılmaz, her hafta aynı ekiple bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Yılmaz, ziyaretlere sağlıktan ve sosyal hizmetler alanına kadar her kamu kurumundan il müdürleri, daire müdürleri ve doktorların katıldığını dile getirerek, 'Sorununuz, şikayetiniz veya bizlerden bir isteğiniz var ise anında burada ilgili yöneticiler ile birlikte çözüyoruz. Sizler için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bizler sizin için varız, Allah acil şifalar versin.' diye konuştu.

Ziyaretler sırasında konuşan hastalar ve hasta yakınları ise, Yılmaz ve beraberinde ziyaretlere katılan ekibe yakın ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretler sırasında, Sağlık İl Müdürü Mahmut Arık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Turgut Ergül, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Bolu Belediyesi Doktoru Gülsüm Öncü, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA