15 Temmuz Şehidinin Ailesine Moral Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay kavşağında şehit olan Gökhan Yıldırım'ın ailesini ziyaret etti.

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Ertan Aydın, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay kavşağında şehit olan Gökhan Yıldırım'ın Şereflikoçhisar'daki ailesini ziyaret etti.

Aileye başsağlığı dileğinde bulunan Aydın, devletin yardımlarını aileye takdim etti, şehitlerinin ailelerine yayınlanan kararname ile aylık bağlandığını anımsattı.

Yıldırım'ın eşi Şafak Yıldırım ve ortaokul öğrencisi oğlu Saffet'le yakından ilgilenen Aydın, şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını kaydetti.

Aydın, 'Şehit çocuklarını evlatlarımız olarak görüyoruz. Şehit çocuklarımızın hayatları boyunca yaşayacakları tüm sıkıntılarında devletimiz her zaman yanlarında olacaktır, devletimiz her koldan demokrasi şehitlerinin ailelerine yardım etmeye hazırdır.' dedi.

Şehit ailelerine hükümet tarafından sunulan yardımlar hakkında bilgi veren Aydın, şunları söyledi:

'Şehit ailelerinin birinci derece yakınlarından 2 kişinin kamuda istihdam edilmesi, sağlık hizmetlerinde katılım payının alınmaması, toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanılması, öğrenci çocuklarının eğitim masraflarının karşılanması ve nakdi tazminat ödenmesi gibi bir çok yardımlar sağlanacak.'

Yıldırım ailesi ise Ertan Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: AA