KYÖD Başkanı Mehmet Toker, Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti

Bir süre önce gerçekleşen kongre sonucunda göreve gelen Kocaeli Yüksek Öğredim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

KYÖD Başkanı Mehmet Toker, Başkan Doğan'ı Ziyaret Etti
Kısa bir süre önce yapılan kongre ile başkanlığa seçilen KYÖD Başkanı Mehmet Toker ve ekibi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti. Toker ve ekibini tebrik edip hayırlı olsun dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Doğan, ”KYÖD, şehrimizin önemli sivil toplum örgütlerinden biridir. Çalışmaları, vizyonu, şehrimize katkı sağlama amacındadır. Kentin sosyal projelerinde İzmit Belediyesi olarak bizler de her zaman daha önceden olduğu gibi sivil toplum örgütlerimiz ile ortak çalışmalar içinde olmaya devam edeceğiz. Özellikle bizim istediğimiz, sivil toplum örgütlerinin siyasi mülahazaların dışında kalıp siyasilerin etkisinde kalmamasıdır. Belediye başkanı sıfatında her zaman rozetimiz kenardadır. KYÖD gibi vatanını, milletini, bayrağını, cumhuriyetini, değerlerini koruyan, onları en üstte tutan ve işini en iyi şekilde yapan sivil toplum örgütüne ihtiyacımız var. Kocaeli bu yönden oldukça şanslı bir il” dedi.

Başkan Doğan, 15 Temmuz’daki hain saldırı sonrası Türkiye’nin bütün siyasi partileri, sivil toplum örgütleri tek yürek olarak ülkesine sahip çıktığını da hatırlatarak, ”Siyasi görüşlerimiz, dünya görüşlerimiz belki farklı olabilir, fakat mesele ülke meselesi olunca, tek yürek olmasını da biliriz. 15 Temmuz gecesi bunu dost düşmana bir kez daha göstermiş olduk” şeklinde konuştu.

KYÖD Başkanı Mehmet Toker’de İzmit Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, eskiden olduğu gibi bundan sonra da ortak çalışmalar içinde olmak istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA