Görele'de 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde' Açıldı

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Görele ilçesinde yapımı tamamlanan 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde' Projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan törende konuşan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 'Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde' Projesinin 1 milyon 572 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Erener, 13 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen proje ile caddenin daha cazibeli hale getirildiğini belirterek, şöyle devam etti:

'Prestij Caddesi, Doğu Karadeniz'in inci gibi parlayan ve ışığı ile farklı bir konsept yaratan bir projesidir. Milletimizden aldığımız yetki ile sözlerimizi yerine getirmenin onurunu yaşıyorum. Görele'mizin kalkınma hamlesine çok büyük katkı veren ve destekleri ile bizleri şereflendiren Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, Görele seni unutmayacaktır. Prestij caddemiz vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun.'

Esenyurt Belediyesi Başkanı Necmi Kadıoğlu ise ilçeye sağlanan bu hizmet ile imaj değişikliğine gidildiğini ifade ederek, 'Hizmet, şehirlere soluk kazandırır. Görele'mizin duayen güzelliğine ve ihtişamına katkıda bulunarak, kardeş şehirlerin estetiğe önem veren ve bu simetri üzerinde yeğlenen hizmeti Prestij Caddesi’nin hayırlı ve uğurlu olmasını niyaz ediyorum. Görele çehresini değiştirebilecek bir başkana teslimdir. Azim, irade ve sabır bu işlerin olmazsa olmaz gücüdür.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından caddenin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, Giresun Federasyonu Başkanı Mehmet Kuğu, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Birol Kardaş ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA