Gökçek, Katar Heyeti İle Ankara Turu Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara ile Doha arasında Kardeş Kent Protokolü imzalamak amacıyla Başkent’e gelen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Rumaihi başkanlığındaki heyete, Ankapark’ı gezdirdi. Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mubarek Al-Shafi’nin de bulunduğu heyet, Başkan Gökçek ile Hacı Bayram Veli Camii ve çevresini ziyaret etti.

Gökçek, Katar Heyeti İle Ankara Turu Yaptı
Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleştirilen protokol imza töreninden sonra Başkan Gökçek, kendi kullandığı makam otosuyla heyet üyelerini, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi kapmasında yer alan Hacı Bayram Veli Camii ve çevresini dolaştırdı. Başkan Gökçek, heyet üyelerine burada yapılan restorasyon çalışmaları konusunda bilgi verdi.

Heyet çalışmaları yakından inceledi

Ankara’da kısa bir tur yapan heyetin bir sonraki durağı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Ankapark oldu. Ankapark’ta oyun çadırlarını gezen, çalışmaları yakından inceleyen Katar Belediye ve Çevre Bakanı Al Rumaihi, oyuncakları denedi. Başkan Gökçek ile Konuk Bakanı’nın atari oyunlarındaki mücadelesi renkli görüntülere sahne oldu.
Kaynak: İHA