Elmalı Belediye Başkanı Öztekin, Devlet Hastanesini Gezdi

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi alıp, hastalarla sohbet etti.

Hastanenin hizmet standartlarının yüksek olmasının ve hastaların memnuniyetinin kendisini mutlu ettiğini belirten Öztekin, tek eksiklerinin bazı branşlarda uzman doktor sıkıntısı olduğunu söyledi.

Elmalı Devlet Hastanesinin yeni binaya geçmesiyle hizmet kalitesinde büyük bir değişimi gözlemlediklerini belirten Öztekin, şunları kaydetti:

'Bu konuda halkımızın bize bildirimleri, hastaneden ve verilen hizmetten memnun oldukları yönünde. Hizmetlerin daha kaliteli olması için belediye olarak bizler de destek veriyoruz. En kısa sürede hastanemize bir eko-kardiyografi cihazı temin edeceğiz. Bunun yanında hastanemizdeki cihazlar ve verilen hizmetler hastalarımız adına bizleri sevindiriyor. Yaklaşık 8 ay gibi bir sürede 380 dikişsiz katarak ameliyatı yapıldığını öğrendik. Bu büyük bir başarı, bu konuda emeği geçen doktorlarımız başta olmak üzere tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA