Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütlerine, "Türkiye'yi bölemeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız" diye çıkıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada net mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dakikalarca alkışlandı.

İşte o açıklamalar:

Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışan oyuna asla rıza göstermeyecektir. Meseleye bilfiil el koymak dahil tüm imkanlarımızı ortaya koyarak, Suriye'nin toprak bütünlüğünü sağlayarak, Suriyelilerin kendilerini yönetilmesine kararlıyız. Suriye halkı kiminle yöneticileğine karar versin. Buna tahammül edemiyorlar. Tüm terör örgütlerini üzerimize salanlar bu oyunun deşifre olduğunu görmeliler. Son dönemde yoğunlaşan terör olaylarıyla verilmek istenen mesaja cevap veriyoruz, Türkiye'yi bölemeyeceksiniz, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımız susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vurduramayacaksınız... 1000 yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz.