AKMEK'te Yeni Dönem

Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), yeni öğretim sezonu için kayıt alacak.

AKMEK'te Yeni Dönem
Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları, yaz aylarında verilen aranın ardından eğitime kaldığı yerden devam ediyor. Orhan Gazi Semt Konağı, Osman Gazi Semt Konağı, Dokuma, Göksu, Erenköy, Sakarya, Duacı, Yenidoğan, Barış ve Varsak şubelerinde başlayacak olan kurslar farklı yaş ve meslek gruplarından kayıt kabul edecek. Şube sayısı her dönem artan meslek kursları, yeni dönemde de birbirinden farklı alanlarda yüzlerce kişiyi istihdam edecek.

Kayıtlar Eylül’de

Yeni dönemin başlayacağı AKMEK için 5-9 Eylül tarihleri arasında kayıt yapılacak. Kayıtlar tüm şubelerden bir adet vesikalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi ile yapılabilecek. Tamamen ücretsiz olan kurslar, kayıt döneminin ardından 1 Ekim tarihinde yeni kursiyerleri ile döneme başlayacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar gerekli belgeler ile kendilerine en yakın kurs merkezine başvuru yapabilecek.

Geniş kapsamlı kurslar

AKMEK, yeni sezonda da farklı yaş ve meslek gruplarından oluşan yüzlerce kişiye kurs verecek. Ev hanımlarına yönelik iğne oyası, ahşap boyama, makine nakışı gibi kursların yanı sıra Kur’an-ı Kerim, İngilizce, Almanca, Arapça gibi dil kursları, gitar, bağlama gibi enstrüman kursları, mutfak ve bilgisayar eğitimi verilecek. Meslek edindirme amaçlı gerçekleştirilen kurslar yediden yetmişe herkese hitap eden branşları ile Ekim ayında başlayacak.
Kaynak: İHA