Şehitler İçin Kısa Metrajlı Film Çekti

Karabük'te bir genç çektiği 'Son Nokta' isimli filmi, şehitlere armağan etti.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) mezunu Cihan Aslan, milli bilinci uyandırmak adına çektiği ve şehitleri konu alan kısa metrajlı 'Son Nokta' isimli filmini, şehitlere armağan etti.

Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, filmi Hazreti Muhammed'in zamanında gerçekleşen bir olaydan esinlenerek kaleme aldığını söyledi.

Filmde özel bir tim amirinin başından geçenleri konu aldığını ifade eden Aslan, filmde KBÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sami Ağaoğlu, üniversite öğrencileri ve arkadaşlarının rol aldığını belirtti.

Aslan, filmi 7 ayda tamamladıklarını vurgulayarak, 'Filme başladığımızda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedenlere karşı yapılan operasyonlar, bazı kesimler tarafından dünyaya yanlış lanse ettiriliyordu. Öyleyse bizim de söyleyeceğimiz birkaç sözümüz olsun istedik. Dünya bunları bizden öğrensin istedik. Tabii ne kadar başarılı oluruz onu bilemem ama en azından hakkın yanında olalım istedik. Şehit ailelerimizi unutmadık. Onlara da ahde vefa borcu olarak bu kısa filmi armağan ediyoruz.' diye konuştu.
Kaynak: AA