MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Sert Oldu

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim öğretime başlayacak olan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Turizm Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hacer Bakır Sert atandı.

MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Sert Oldu
Manavgat’ın ilk fakültesi olan Manavgat MATSO Turizm Fakültesi dekanlığına 2011 yılından beri Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Hacer Bakır Sert getirildi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, görevin kendisine tebliğ edilmesinin ardından MATSO Turizm Fakültesi bünyesinde görevlendirilen öğretim üyeleriyle birlikte görev dağılımını gerçekleştirdi. Yardımcı Doç. Dr. Oğuz Nebioğlu ve Vedat İyitoğlu Dekan yardımcılıklarına getirilirken Yardımcı Doç. Dr. Neslihan Onur ise 2016-2017 Eğitim öğretim yılında MATSO Turizm Fakültesi bünyesinde açılacak olan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanlığı görevine getirildi.

Okulda görevlendirilen öğretim üyeleriyle birlikte toplantı yaptıklarını belirten Sert, “İlk olarak görev dağılımını gerçekleştirdik. Daha sonra arkadaşlarımızla binayı gezerek eksikleri belirledik. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz bünyesinde açılacak ve 100 öğrenci alacak olan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğrencilerimizin ihtiyaç duyabileceği sınıf, kütüphane gibi yerlerin tefrişatları 19 eylülde okullar açılmadan tamamlanırken önümüzdeki yıl açılacak bölümlerin tefrişatları ise yıl içerisinde peyder pey yapılacak” dedi.

Kaynak: İHA