Konyaaltı Belediyesi Bileydi Parkını Yeniledi

Konyaaltı Belediyesi, Bileydi Parkı’nda revize çalışmalarını tamamladı. Parkta ilk kez kullanılan led ışıklı gabiyon ayaklı pergolalar büyük ilgi gördü.

Konyaaltı Belediyesi Bileydi Parkını Yeniledi
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Liman Mahallesi’nde Barış Manço Caddesi ile Akdeniz Bulvarı kesişiminde yer alan Bileydi Parkı’nda revize çalışmaları tamamladı. 3 bin 900 metrekare büyüklüğündeki parkta yaya yolları traverten taşla döşendi. Begonvil’ler ise parka görsel bir zenginlik kattı. Parkın güney cephesinde bitki olarak Vinca, Sedum, Iresine ve Begonvillerle informal çizgiler oluşturularak girişe hareketlilik kazandırıldı. Otomatik sulama sistemi, yenilenen peyzaja göre revize edildi. Çocuk oyun alanın yanına da ailelerin dinlenmesi için gölgelikli oturma alanı yapıldı. Parkta gerekli görülen yerlere traverten kaplı modern oturma birimleri konumlandırıldı.

Mevcut pergolalar yenilendi. Bileydi Parkı’nda ilk kez kullanılan led ışıklı gabiyon ayaklı pergolalar, özellikle akşam saatlerinde parkta vakit geçirmek isteyen vatandaşlardan da büyük ilgi gördü. Aydınlatma sisteminde de gerekli revize çalışmaları yapılarak, parkta ihtiyaç duyulan alanlarda yapım-onarım çalışmaları tamamlandı.
Kaynak: İHA