Engelsiz Yaşam Ve Farkındalık Derneği Üyesi 80 Engelli Çocuk Ve Genç Antalya'yı Gezip, Eğlendi

Adanalı 80 engelli çocuk, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Antalya’da tatil keyfi yaşadı. Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği üyesi engelliler ve aileleri, Antalya’da 4 gün boyuncu 5 yıldızlı tatil yapıp, deniz, kum ve güneşin tadını çıkardı, gönüllerince gezip, eğlendi.

Engelsiz Yaşam Ve Farkındalık Derneği Üyesi 80 Engelli Çocuk Ve Genç Antalya'yı Gezip, Eğlendi
Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hacer Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bedensel ve zihinsel engelli 80 çocuk ve genci, aileleriyle birlikte Antalya’ya tatile götürdü. Antalya’nın Alanya İlçesi’nde anne ve babalarıyla birlikte tam pansiyon konaklama yapan Adanalı engelliler, deniz ve havuzlara girip, aquaparklarda animatörler eşliğinde keyifli saatler geçirdi. Manavgat’taki Düden ve Kurşunlu şelalelerini gezen Adanalı engelliler, Damlataş Mağarası’nı da ziyaret etti. Tekne turu yaparak engin maviliklere açılan engelliler, akrobasi gecesinde de büyük heyecan yaşadı.

Dernek Başkanı Hacer Bulut, engelli çocuk ve gençlere aileleriyle birlikte tatil yapma imkanı veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti. Hacer Bulut, “Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün sayesinde engelli çocuklarımız ile anne babaları rüya gibi bir tatil yaptılar. Tatil organizasyonumuzda iki otobüs tahsis ederek en büyük desteği veren Başkanımız Sözlü’ye şükranlarımızı sunuyoruz.
Kaynak: İHA