Diyabet Konulu Fotoğraf Yarışması

Sağlık Bakanlığının yarışmasında ikinci olan Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve İletişim Birim Sorumlusu Recep Kadir Turpçu, ödülünü aldı.

Sağlık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde düzenlediği 'diyabet' konulu fotoğraf yarışmasında ikinci olan Kırşehir Halk Sağlığı Müdürlüğü Basın ve İletişim Birim Sorumlusu Recep Kadir Turpçu'ya ödül olarak bisiklet gönderildi.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlık tarafından gönderilen bisiklet ödülünü Turpçu'ya, Kırşehir Halk Sağlığı Müfürü Dr. Bekir Demirbaş ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Müdürü Dr. Ebru Baycık Gürbüzerol takdim etti.

Demirbaş, 2016 yılı Dünya Sağlık Günü teması olarak diyabet konusunun seçildiğini belirterek, bu kapsamda Sağlık Bakanlığınca 81 ilin Halk Sağlığı Müdürlükleri bünyesindeki tüm sağlık çalışanlarına yönelik fotoğraf yarışması düzenlendiğini ifade etti.

Kurumun Basın ve İletişim Birim Sorumlusu Recep Kadir Turpçu'nun yarışmada ikinciliği elde ettiğini vurgulayan Demirbaş, 'Diyabete ortak bir kimlik vermek, diyabet bilinci oluşturmak için düzenlenen yarışmada kincilik ödülüne layık görülen ve Bakanlığımız tarafından gönderilen bisikletle ödüllendirilen personelimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA