Cavit Çağlar'dan Başkan Altepe'ye Ziyaret

Devlet eski bakanlarından işadamı Cavit Çağlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi yeni belediye binasında ziyaret etti.

Cavit Çağlar'dan Başkan Altepe'ye Ziyaret
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, makamında ağırladığı Cavit Çağlar’a hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi. Bursa’nın dünyanın en hızlı gelişen 4’üncü şehri olduğunu dile getiren Başkan Altepe, “Bütün sektörlerde güzel bir gelişme var. Şehrin yeşilini tekrar kazanması, doğal güzellikleri, tarihi birikimin öne çıkması, tarım, ticaret, turizm ve sanayide her alanda önde olması için çalışıyoruz. Şehrimiz kısa zamanda büyük mesafe kat etti. Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda güçlü Türkiye için güçlü Bursa’yı oluşturmak gerekiyor. Bu yöndeki çalışmalarımız sürüyor. Bursa artık üretimiyle de dünyada ilk 10 giren şehirler arasında. Dünyada tramvay üreten 7 şehirden biri. Metrobüs üretiyor, uçaklar üretiyor, yüksek katma değerli üründe de önde. Her alanda yoğun faaliyet var. Ekiplerimiz şu anda bile Avrupa pazarlarında siyah incir ve diğer tarım ürünlerimizi pazarlıyor. Bursa’da yapılan bütün bu çalışmaların günlük olarak yansıtılması açısından basın, medya çok önemli. Bursa’mızı Türkiye ve dünya gündeminde tutmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Bursa halkının talepleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Altepe’nin Bursa’ya olan heyecanının kendisini etkilediğini ifade eden Çağlar ise, “Sizin heyecanımız olduğu müddetçe Bursa’nın şansı artıyor. Mantıklı, bilinçli heyecan olduğu zaman, planlı heyecan olduğu zaman her şey olur. Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi çıraklık, kalfalık, ustalık şimdi bu işin patronluğunu yapıyorsunuz. Neyin nerede noksan olduğu iyi tespit ediyorsunuz. Mühendis olmanız, hesap adamı olmanız Bursalıların şansı. Her Bursa’ya geldiğimde bu heyecanı yaşıyorum” dedi.

Kaynak: İHA