Cavit Bircan'dan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay'a Ziyaret

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’ı ziyaret etti.

Cavit Bircan'dan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aktay'a Ziyaret
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay ile görüşmelerde bulundu. ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ve Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ile AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay ile bir araya geldi.

Görüşmede ADÜ hakkında bilgiler veren Rektör Bircan, terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz tarihinde Milli İradeye yönelik gerçekleştirdiği kanlı darbe girişiminin ardından Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki FETÖ operasyonunda gelinen son nokta ve FETÖ ile bağlantısı olduğu tespit edilen personellerin belirlenmesinde komisyonun çalışma yöntemleri hakkında bilgiler verdi. İlgili kurumlar ile işbirliği içerisinde elde edilen bilgi, belge ve ihbarlar değerlendirilerek yapılan operasyonlarda, FETÖ ile ilişkili olanları doğru bir şekilde tespit etmek amacıyla en etkili sonuca ulaşmak için geceli gündüzlü çalışıldığını belirten Rektör Bircan, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.



Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından ADÜ Rektörü Bircan, Aydın ve ADÜ’yü tanıtan hediyeleri Yasin Aktay’a takdim etti. Aktay da, kendi kitaplarını Rektör Bircan’a hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyetle teşekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA