Ali İhsan Merdanoğlu AK Parti Teşkilatıyla Buluştu

AK Parti Diyarbakır eski milletvekili ve Bitlis İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ali İhsan Merdanoğlu AK Parti Teşkilatıyla Buluştu
Parti binasında düzenlenen toplantıya katılan Merdanoğlu, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, yapılan çalışmaların yanı sıra demokrasi nöbeti boyunca ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, belediye olarak güzel hizmetler yaptıklarını ve bu hizmetleri daha da arttırarak devam ettirmeyi düşündüklerini belirterek, “İnşallah hükümetimizin ve devletimizin destekleriyle ilçemize kalıcı ve güzel hizmetler yapacağız. Son zamanlar ülkemizde istemediğimiz hadiseler yaşandı. Ordumuz içine sızmış bir grup hain, ülkemize darbe girişimi yapmaya kalkıştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilk günden itibaren meydanlara çıkarak halkımızla birlikte ülkemizin geleceğine, milli irademize ve demokrasimize sahip çıktık. Yeni il koordinatörümüz olarak bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte inşallah ilçemize daha güzel hizmetler yapacağız. Buraya kadar geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Diyarbakır eski milletvekili ve Bitlis İl Koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu ise, Adilcevaz’a gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “AK Parti İl Başkanımız Nesrullah Bey ile birlikte il ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlerde bulunduk ve bu kapsamda Adilcevaz ilçemize de geldik. Adilcevaz gerçekten ilimizin en güzel ilçelerinden biridir. Gördüğümüz kadarıyla belediye başkanımız Necati Bey ilçede gerçekten güzel çalışmalar yapmış. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum. Ülkemiz hain bir darbe girişimini bertaraf etti. Ancak bazı terör örgütleri bombalar patlatarak ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmaktadır. Ancak halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde bu terör belasını da ülkemizin gündeminden kaldıracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte il ve ilçe teşkilatlarımızın yanı sıra belediyelerimizle birlikte halkımızın daha refah bir ortamda yaşayabilmesi için her alanda çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

Merdanoğlu’nun Adilcevaz ziyaretine AK Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay ve AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan da katıldı.

Kaynak: İHA