'Winx Perileri' EXPO 2016 Antalya'da Çocuklarla Buluştu

EXPO 2016 Antalya sergi alanında yer alan İtalya Bahçesi, çocuklara yönelik Winx Perileri etkinliği gerçekleştirdi.

EXPO 2016 Antalya Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, etkinlikte İtalya Bahçesini ziyaret eden çocuklar, doğa perisi Flora'nın çiçekler hakkındaki bilgilendirici bültenleri eşliğinde, bir yandan Winx Club filmleri izlerken diğer yandan da çizgi film karakterleri Winx perilerinden Bloom, Flora ve Stella ile fotoğraf çektirme imkanı buldu.

Özellikle kız çocuklar çok sevdikleri Winx perilerini karşılarında görünce büyük bir mutluluk yaşadı. Etkinlik süresince hediye edilen peri kanatlarını takan çocuklar İtalya Bahçesi'nde renkli görüntüler sergiledi.

Winx Club'un İtalyan menşeli bir çizgi film olduğunu söyleyen lisans acentesi yetkilisi Burcu Pirhasoğlu, EXPO 2016 Antalya'da olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, 'Çocuklarla buluştuk. Çok keyifliydi her şey. Türkiye'de olduğu kadar dünyada da son derece popüler karakterler. Çocuklara özellikle doğayı sevdiren Flora karakteri aslında birebir buradaki konseptle de çok örtüşüyor. Flora doğa perisi. Hayvanları, bitkileri çocuklara tanıtıyor ve sevdiriyor.' ifadelerini kulandı.

Kaynak: AA