Tunceli'den Trabzon'a şehit acısı düştü!

Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliği’ne eş zamanlı düzenlenen saldırıda Trabzonlu uzman Çavuş Murat Durmaz şehit oldu. Acı haber şehidin Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu mahallesindeki evine giden Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve askeri görevliler tarafından verildi.

Tunceli'den Trabzon'a şehit acısı düştü!
Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde gece saat 03.30 sularında PKK’lı bir grup terörist tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği’ne eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda Trabzonlu Uzman Çavuş Murat Durmaz şehit olurken, 3 polis memuru da yaralandı. Acı haber şehidin Trabzon’un Yomra ilçesi İkisu mahallesindeki evindeki ailesine öğle saatlerinde verildi.

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve askeri görevliler tarafından verilen acı haber sonrası baba Davut ve anne Fatma Durmaz, evlatlarını ardından gözyaşı döktü. 25 yaşında ve bekar olduğu öğrenilen şehit uzman çavuşun bir kız bir de erkek kardeşi bulunuyor.

Şehidin cenazesinin Tunceli’deki askeri tören sonrasında bugün akşam saatlerinde askeri uçakla Trabzon’a getirilmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA