Manisa'nın Kültürel Öğeleri İzmir Fuarı'nda Sahne Alacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, bu yıl 85’incisi gerçekleştirilecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahneleyeceği oyunların provasına devam ediyor. Manisa’nın kültürel öğelerini sentezleyen oyunlar, 26 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında 2 bin metrekarelik alanda yer alacak olan Manisa standında sahnelenecek.

Manisa'nın Kültürel Öğeleri İzmir Fuarı'nda Sahne Alacak
Tarımı, sanayisi ve kültürel öğeleriyle önde gelen şehirlerden bir tanesi olan Manisa, bu yıl 85’incisi gerçekleştirilecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nın onur konuğu olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da, 2 bin metrekarelik alanda yer alacak olan Manisa standında 7 farklı oyununu sahneleyecek. Şehir Tiyatrosu’nda devam eden oyunların provasını Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve eğitmenler izledi. 26 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında birbirinden güzel 7 oyunla izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Şehir Tiyatrosu, ‘Salak Oğlum’, ‘Niobe’, ‘Hacivat ve Karagöz’, ‘Lidya’, ‘Tarzan’, ‘Zeyno ve Denyo’, ‘Hafsa Sultan ve Merkez Efendi’ gibi sevilen oyunlarını sahneleyecek.

Oyunlar Manisa’nın kültürel öğelerini anlatacak

Manisa’nın kültürel, sosyal öğeleri ve tarihteki önemine ilişkin oyunları sahneleyeceklerini belirten Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, “Manisa’nın tanıtımı açısından bu fuar çok önemli bir organizasyon. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak sevilen oyunlarımızı Manisa standının belli noktalarında sahneleme fırsatı bulacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün Manisa’nın tanıtımına büyük önem verdiğini biliyoruz. Şehir Tiyatrosu olarak Manisa’yı kültürel ve sosyal öğeleriyle en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA