Kayıp Turistin Cesedi Manavgat Irmağı'nda Bulundu

Manavgat'ta iki gündür kayıp olan Finlandiyalı turistin ırmakta bulunan cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde katıldığı tekne turu sırasında Manavgat Irmağı'na yüzmek için girdikten sonra kaybolan Finlandiyalı turistin cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, 48 yaşındaki Finlandiyalı Samir Mabrouki, 3 arkadaşıyla birlikte 17 Ağustos'ta Manavgat'a tatile geldi. Side Mahallesi'nde bir apart otelde kaldığı öğrenilen Mabrouki, Manavgat Irmağı'nda bir tekne turunda katıldı. Yüzme molasında ırmağa yüzmek için giren Finlandiyalı turist kayboldu.

Arkadaşlarının haber vermesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Samir Mabrouki'nin son kez yüzerken görüldüğü Manavgat Irmağı ile denizin birleştiği Boğaz mevkisinde araştırma başlattı. Olaydan iki gün sonra ırmak üzerinde Boğaz mevkisinde bir ceset gören jandarma ekipleri, tekne yardımıyla cesedi kıyıya çıkardı.

Yapılan incelemede cesedin Samir Mabrouki'ye ait olduğu belirlendi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Finlandiyalı turistin cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Kaynak: AA