Gaziantep saldırısı sonrası Gökçek'ten önemli uyarı

Melih Gökçek, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısı sonrası attığı tweetlerde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin başarısız olmasının ardından üst aklın amacının Türk-Kürt, Alevi-Sünni kavgası çıkarmak olduğunu söyledi.

Gaziantep saldırısı sonrası Gökçek'ten önemli uyarı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısı sonrası attığı tweetlerde, üst aklın amacının Türk-Kürt, Alevi-Sünni kavgası çıkarmak olduğunu söyledi.

Gökçek şunları yazdı:

PKK YA DA DAEŞ FARK ETMEZ

'Gaziantep'te 30 şehit verdik. İster PKK yapmış olsun, ister DAEŞ yapmış olsun fark etmez. Sivil halka yapılan alçaklık ötesidir.

FETÖ'CÜLER TOKAT YİYİNCE...

FETÖ'cüler darbede tokat yiyince ortakları PKK ve DAEŞ göreve çıktı. Üçünün de ipi aynı dış güçlerin elinde. Bunu Türkiye'de kabul eden %95.

KÖPEKLERİNİZİ BAĞLAYIN

Üst akıla tavsiyemiz; köpeklerinizi bağlayın. Yoksa fatura size çıkacak. Kısa sürede bunlara en güzel cevap PKK'nın Meclis'teki temsilcilerinin çok süratli yargılanıp cezalandırılmalarıdır.

AMAÇLARI TÜRK-KÜRT, ALEVİ-SÜNNİ KAVGASI ÇIKARTMAK

İki konuda çok dikkatli olmalıyız. Dış güçlerin niyeti FETÖ darbesi başarısız olunca Türk-Kürt kavgası ve Alevi-Sünni kavgası çıkartmak.

PKK KÜRT KARDEŞLERİMİZDEN DESTEK ALAMIYOR

Son zamanlarda Elazığ, Van, Bingöl, Siirt ve Diyarbakır'da Kürt kardeşlerimiz PKK'ya açıktan tavır koyup dev protestolar yaptılar. Şu an PKK Kürt kardeşlerimizden artık destek alamıyor. Bu da onları çileden çıkartıyor. Amaç halk içinde Kürt düşmanlığını teşvik etmek.

KÜRT KARDEŞLERİMİZİ RENCİDE EDECEK TEK KELİME KULLANMAYALIM

Dış güçleri bu tahrikin arkasında. Aman tezgaha gelmeyelim ve Kürt kardeşlerimizi rencide edecek tek kelime kullanmayalım. Nasıl FETÖ'cüleri tükürükle boğduysak sıra PKK'yı tükürükle boğmakta. Az kaldı inşallah...'

Kaynak: Yeni Akit