Elazığ Emniyet Müdürü İşlek, Telsizden Yaptığı Anonsla Veda Etti

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, telsizden tüm birimlere yaptığı anonsta, "Tüm terör örgütleri şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir" diyerek, kente veda etti.

Elazığ Emniyet Müdürü İşlek, Telsizden Yaptığı Anonsla Veda Etti
Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne 2014 yılının ocak ayında atanan ve 2,5 yıl görev yapan Emniyet Müdürü Nihat İşlek, dün Ankara Teftiş Kurulu’na atanmıştı. İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, atamanın ardından personeline telsizden anonsla veda etti. Emniyet Müdürlüğü’ne bakanlığın vermiş olduğu görev neticesinde veda ettiğini belirten İşlek, "18 Ağustos günü yaşamış olduğumuz İl Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik yapılmış olan hain saldırıda şehit olan arkadaşlarımı rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Şuan tedavi görenlerimize de acil şifalar diliyorum. Tüm terör örgütleri şunu bilsinler ki, Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir. Emniyet teşkilatımızda çok büyük bir ailedir. Bu yapılan menfur saldırı devletimizi yıpratamayacağı gibi Elazığ Emniyet Teşkilatını da kesinlikle yıpratamayacaktır" dedi.

"Hainlerle mücadele kararlılıkla sürecek"

Teşkilatın hainlerle mücadelesinin kararlılıkla süreceğine de vurgu yapan İşlek, "En kısa zamanda teşkilatımız yaralarını sarıp yoluna ve terör örgütleri ile mücadelesine devam edecektir. Ben bu vesile ile her zaman görev yapmaktan onur ve şeref duyduğum teşkilatıma her bulunduğum konumdan hizmet vermeye devam edeceğim. Bu bir nöbet değişimidir, bizim bıraktığımız yerden daha da ileriye taşınacaktır. Bu vesile ile bu süre zarfında gece gündüz demeden özveri ile çalışan tüm teşkilatıma hayırlı görevler diliyorum. Allah’a emanet ediyorum. Tüm arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İHA