Büyükşehir'den Cihanbeyli'ye 7 Milyon Liralık Ana Cadde Düzenlemesi

Konya’nın tüm ilçelerinde prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 5 ana cadde ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımına yaklaşık 7 milyon lira harcadı.

Büyükşehir'den Cihanbeyli'ye 7 Milyon Liralık Ana Cadde Düzenlemesi
Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın tüm ilçelerinde asfalt ve ana cadde tanzimi çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ülkenin Büyük Türkiye yürüyüşünün terör olayları ile durdurulmak istendiğini belirterek, yatırım ve hizmetleri ara vermeden sürdürdüklerini, terörün hiçbir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi.

Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya’nın tüm ilçeleri ile birlikte topyekün kalkınmasını sağlayacak yatırım atağının devam ettiğini ifade eden Başkan Akyürek, bu kapsamda, altyapı ve mahalle yolları ile birlikte bütün ilçe merkezlerine prestij cadde yapımını sürdürdüklerini kaydetti.

Cihanbeyli ilçesinde 4,5 kilometrelik ana cadde düzenlemesini tamamladıklarını belirten Başkan Akyürek, bunun yanında Gölet Seyir Tepesi yolunda da 3 kilometrelik asfalt çalışması yaptıklarını, caddelerin altyapısı, kaldırımları ve asfaltıyla ilçeye değer kattığını söyledi.



Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cihanbeyli İlçesi İnönü Bulvarı, Fatih Sultan Mehmet, Atatürk, Mehmet Akif Ersoy, Recep Konuk caddeleri ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımı yaklaşık 7 milyon liraya mal oldu.
Kaynak: İHA