Antalya'da Sel

Elmalı ilçesinde öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle oluşan selde birçok sera ve tarım alanı zarar gördü.

Antalya'nın Elmalı ilçesinde meydana gelen sel, sera ve tarım alanlarında hasara yol açtı.

Alınan bilgiye göre, öğleden sonra etkili olan sağanak yağış nedeniyle Kışla Mahallesi'nde sel oluştu. Ara sokaklar kısa süreli ulaşıma kapandı, birçok sera ve tarım alanı hasar gördü.

Bölgede inceleme yapan AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Mustafa Köse ve Atay Uslu ile Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin vatandaşlara 'Geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Elmalı Belediyesi ekipleri, sokaklarda biriken çamurları temizledi.

Elmalı Belediye Başkanı Öztekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğleden sonra aniden bastıran sağanağın Kışla Mahallesi'nde sele yol açtığını belirterek sel nedeniyle mahallenin ara sokaklarında, sera ve tarım alanlarında zarar oluştuğunu söyledi.

Selde can kaybı olmamasının tek tesellileri olduğunu ifade eden Öztekin, şunları kaydetti:

'Selin meydana gelmesiyle tüm belediye ekiplerimiz seferber olarak mahalleye intikal etti. Selin yaralarını en aza indirmek için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Bölgeyi milletvekillerimiz ile de gezerek vatandaşlarımıza 'Geçmiş olsun' dileğinde bulunduk. Gerçek hasar ve zararın miktarı, yapılacak hasar tespit çalışmaları sonucu ortaya çıkacak. İnşallah devletimizin de imkanlarıyla vatandaşlarımızın yaraları bir an önce sarılır.'
Kaynak: AA