Antalya'da İlk Motor Spor Drag Pisti Serik'te Yapılıyor

Antalya’da ilk motor spor drag pisti temeli düzenlenen törenle Belek’te atıldı.

Antalya'da İlk Motor Spor Drag Pisti Serik'te Yapılıyor
Törene Belediye Başkanı Ramazan Çalık ile birlikte Serik Motor Sporları Kulübü (SRK SMK) Başkanı Murat Avşar, Serik Motor Sporları Tuning Team Kulübü Başkanı Yusuf Dural, çok sayıda yarış severin yanı sıra motosiklet ve otomobil tutkunları üyeler katıldı.

Halk oyunları gösterisi ile başlatan tören, Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın SRK SMK Başkanı Murat Avşar ile birlikte motosiklete ve Serik Motor Sporları Tuning Team Kulübü Başkanı Yusuf Dural ile birlikte otomobile binmesiyle devam etti.

“Uluslararası standarda uyduracağız”

Törende katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Çalık, “Gençlerde kaykay pisti talepleri vardı yaptık. Belki bölgenin en büyük kaykay pisti oldu. Sonra en fazla talep drag yarış pisti için geldi. Bu pist uluslararası standarda uyduracağız inşallah turizmimize bölgemize yararlı olacak. ” dedi.

SRK SMK Başkanı Murat Avşar, drag pisti için Başkan Çalık’a teşekkür ederek, “Uzun süredir istiyorduk olmadı. Başkanımız Ramazan Çalık bu pisti kazandırdı teşekkür ediyoruz” dedi.

Serik Motor Sporları Tuning Team Kulübü Başkanı Yusuf Dural ise yarış pisti olmadığı için başka yerlerde yarış yapan arkadaşlarını kazada kaybettiğini hatırlatarak, “4 arkadaşımızı kazada kaybettik. Şimdi bu pistte güvenlik duvarı yapılacak, daha güvenli olacak” dedi.

Avşar ve Dural Başkan Çalık’a plaket verdi.
Kaynak: İHA