'14 Ağustos'ta yapılmak istenen Gaziantep'te yapıldı'

Beyaz TV yorumcusu Hüseyin Gülerce, dün gece Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırının, FETÖ'nün 15 Ağustos'ta yapmak istediği saldırı olduğunu söyledi.

'14 Ağustos'ta yapılmak istenen Gaziantep'te yapıldı'
'14 Ağustos'ta yapılmak istenen Gaziantep'te yapıldı'
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın hazırlayıp sunduğu, Hüseyin Gülerce'nin gündemi yorumladığı 'Ortak Akıl' programında dün gece Gaziantep'te yaşanan bombalı saldırı masaya yatırıldı. 

Hüseyin Gülerce'nin Gaziantep'te bir düğünde yaşanan canlı bomba saldısı hakkında yaptığı '14 Ağustos' iddiası programa damgasını vurdu.

'ASIL HEDEF ALEVİ-SÜNNİ ÇATIŞMASI'

Dün geceki Gaziantep saldırısını 15 Temmuz darbe girişimine benzeten, Gülerce, ''14 Ağustos, 14 Ağustos'te bir şey olacak demiştik bence bu, oradaki tarih önemli değil 14, 15, 20 dün geceki Gaziantep'te yaşanan çok açık bir şekilde bu milletin arasına sünni-alevi çatışması sokma, bir meshep çatışması sokmak. Bu bütün coğrafyamızı ateşe veren yangını Türkiye'de de tutuşturulması için dün akşamki hadise çok çok büyük bir hadise daha öncekilere hiç benzemiyor.'' dedi.

TÜRKER AKINCI'DAN ÖNEMLİ UYARI

Akıncı, Gülerce'nin sözlerinini ardından 'Bu süreçte halkımızın daha da uyanık olması lazım. Bazı partilerden gelecek açıklamalara dikkatli bakmamız lazım, oyuna gelmemek lazım. Bazı sol örgütler şimdi bundan dolayı ayağa kaldırılıp başka yerlere aynı mislilyle saldırı yapabilir aman dikkat diyelim' diye konuştu.