Başkan Demirel, Yaralı Askeri Ziyaret Etti

Hatay’ın Hassa İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Hakkari’de yaralanan askeri baba ocağında ziyaret etti.

Başkan Demirel, Yaralı Askeri Ziyaret Etti
Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, 29 Temmuz günü Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, PKK’lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda yaralanan Hatay’ın Hassa nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Mikail Kahiye’yi ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Demirel, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzur ve refahı için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine yapılan saldırıları şiddetle kınadığını ifade ederek şunları kaydetti:

“Cennet vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlara karşı canını feda eden aziz şehitlerimiz ve uzuvlarının bir kısmını kaybeden kahraman gazilerimiz sayesinde bugün rahat bir şekilde yaşıyoruz. Gazi ve şehitlerimiz ülkemizin sigortasıdır. Eli öpülesi anaların besleyip büyüttüğü, tırnağına bile zarar gelmesine kıyamadığı, canından can kattığı, ciğerparelerini vatanına kurban adadığı yiğitlerimiz ülkemizin göz bebeğidir. İşte bu yiğitlerin bir parçası olan hemşerim Mikail kardeşimi de alnından öpüyorum. Mikail kardeşimin nezdinde bütün aziz şehitlerimizi şükranla yad ederek kahraman gazilerimize Allah’tan acil şifalar dilerim.”

Yaralı asker, ziyaretlerinden dolayı Başkan Demirel’e teşekkür ederek, en kısa zamanda silah arkadaşlarının yanında olmak istediğini belirtti.

Kaynak: İHA