'Bağımlı Daire' İlanı Sosyal Medyanın Gözdesi Oldu

sahibinden.com'da 'Evet bağımlı, Akdere de emsalsiz satılık daire' sosyal medyada büyük ilgi gördü.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre şirketin sosyal medyada da yoğun ilgi gören yeni fenomeni 'Evet bağımlı, Akdere de emsalsiz satılık daire' başlıklı ilanı oldu.

Açıklama bölümündeki anlatımıyla sitenin en çok ziyaret edilen bölümlerinden 'İlginç İlanlar' köşesine giren ilan, yayına alındığı ilk ayda Facebook'ta 1,5 milyon kişiye ulaştı. Twitter'da ise ilan 3 milyondan fazla potansiyel erişim yakaladı.

İlan sahibi, Ankara'da 140 bin liradan satışa sunduğu dairesiyle ilgili ilan açıklamasında, odaların bağımlı olmasının aile ilişkilerini güçlendirdiğini ve elektrikli süpürgeyi tek prize takarak tüm evin temizlenebildiğini bildirdi.

Evin, edebiyatın önemli isimlerinden Peyami Safa'nın adını taşıyan bir mahallede bulunduğunun altını çizen ilan sahibi, apartmanda asansör olmamasını da sağlıklı hayata önemli bir katkı olarak ifade etti.

Otoparkın özelliğini, dairenin otobüs durağına yakınlığını ve mahalle marketini eğlenceli bir dille aktaran ilan sahibi, kendisi emlakçı olduğu için ev satışından komisyon almayacağını da dile getirdi.

Kaynak: AA