Nazilli'de 19. Üç Tekerlekli Akülü Motosiklet Yerine Ulaştı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yürümede zorluk çeken ve hayatını koltuk değneklerine bağlı olarak sürdüren Rüstem Arıkan’a üç tekerlekli akülü motosiklet hediye ederek, hayatını kolaylaştırdı.

Nazilli'de 19. Üç Tekerlekli Akülü Motosiklet Yerine Ulaştı
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yürüme zorluğu çeken Rüstem Arıkan’a üç tekerlekli akülü motosiklet hediye ederek, hayatını kolaylaştırdı. Hayatını koltuk değneklerine bağımlı olarak idame eden Arıkan Nazilli Belediyesine engellilik durumunu belirten dilekçesini vermesi ile başlayan süreç sonrası hayatı bir anda değişti. Arıkan’ın yaptığı dilekçeli müracıtını incelemeye alınarak hayatını kolaylaştıracak akülü üç tekerlekli engelli aracının verilmesini onaylandı. Çapahasan mahallesi 891 sokakta ikamet eden Rüstem Arıkan’a, Haluk Alıcık kendi elleri ile aracını Nazilli Belediyesi Hizmet binasında teslim ederken güzel günlerde kullanmasını temenni etti. Alıcık tarafından kendisine hediye edilen aracı teslim alırken mutluluğunu kelimelere sığdıramayacağını ifade eden Rüstem Arıkan, Belediye Başkanı Alıcık ve Nazilli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Aracın nasıl kullanılacağına dair bilgileri Arıkan’a veren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi: "Nazilli Belediyesi olarak imkânlarımız elverdiği ölçüde ve gerçekten gereksinim olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bu güne dek toplamda 19 adet 3 tekerlekli akülü motosiklet ihtiyaç sahibi kişilere verildi.

Bizler her zaman ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olduk. Onların sıkıntılarını gidermeye çalıştık, Allah’ın izni ile bundan sonra da böyle olacak. Hem unutmamalıyız ki hepimiz her an bir engelli adayıyız. Bu yüzden her zaman karşımızdaki kişiyi kendisinin yerine koyarak empati yapmalıyız” dedi.

Kaynak: İHA