Kahta İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesin kilitli parke taşı döşemeleri devam ediyor.

Kahta İlçesinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
Kahta İlçesinin tüm cadde ve sokaklarını asfaltlamayı ve kilitli parke taşı döşemeyi hedefleyen Kahta İlçe Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Göreve geldiği andan itibaren 18 mahallede 250 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmasının yapıldığı söyleyen Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.



Amaçlarının Kahta ilçesinin daha yaşanabilir ve modern bir kent hale getirmek olduğunu ifade eden Başkan Toprak, “ İlçemize eksiksiz bir hizmet sunabilmek için ilçemizin bir çok mahallesinde ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İnşallah en kısa sürede kilitli parke taşı döşenmemiş ya da asfaltlanmamış yolumuz kalmayacak. İmkanlar dahilinde çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

Girne Mahallesinde yapılan yol yapım çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getiren Girne Mahalle Muhtarı Murat Kaymak, “Belediye başkanımız ve Fen İşleri Müdürlüğüne çok teşekkür ediyorum. Kışın çamur olan, yazın toz olan yollarımız daha güzel olacak. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA