İzmit Belediyesi'nin Ağustos Meclis Toplantısı Yapıldı

İzmit Belediyesi Ağustos dönemi meclis toplantısını, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi'nin Ağustos Meclis Toplantısı Yapıldı
İzmit Belediyesi, Ağustos dönemi meclis toplantısı meclis toplantı salonunda yapıldı. Meclis başkanlığını İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaptığı toplantı, saygı ve duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Meclis toplantısı, 15 Temmuz sürecinde şehit olan vatandaşlara dua edilmesi ile devam etti.

Meclis gündem maddelerine geçilmeden önce son gelişmelerle ilgili olarak bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ”15 Temmuz akşamı darbe girişiminde bulunanlar, ülkemizi bir Suriye, Irak yapmak istediler. Paralel terör örgütü FETÖ ve onun piyonları ülkemiz üzerine çok ağır bir ameliyata giriştiler. Ülkemizi parçalamak istediler. Türk milletinin duruşu bütün dünyaya örnek oldu. Bu oyunlara, alçakça, haince saldırılara millet çok iyi bir cevap verdi” diyerek 15 Temmuz akşamı hayatını kaybeden Erol Olçak’ın adının Kuruçeşme Kültür Merkezi’ne verileceğini de söyledi.



Başkan Doğan’ın konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA