Gediz'de Demokrasi Nöbetine Milletvekili Desteği

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapılan demokrasi nöbetine Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’dan destek geldi.

Gediz'de Demokrasi Nöbetine Milletvekili Desteği
Her akşam saat 22.30’da belediye hizmet binası önünde vatandaşların yoğun katılımı ile devam eden demokrasi nöbeti programa AK Parti Kütahya Milletvekilleri Prof. Dr. Vural Kavuncu ve Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılışında Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Hain saldırıda şehit düşen emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımız için Değirmen Camii görevlisi İbrahim Çelik tarafından Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Programın devamında Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Milletvekili Ahmet Tan ve Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu birer konuşma yaptılar.

Program Gediz Belediyesi Mehter Takımı konseriyle devam etti. Gediz Belediyesi Mehter Takımı Başı Ethem Doğan şiir okuyarak vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Programın sonunda vatandaşlara GDZ Gediz Otel tarafından helva ikram edildi.(MA-EFE)
Kaynak: İHA