Erdoğan Parkı'nda Gülen'e Dar Ağacı Kuruldu

Elazığ’da Palu ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi nedeniyle adını ve fotoğraflarını taşıyan park yaptıran 31 yaşındaki Mustafa Ergün, şimdi de parkta kurduğu dar ağacında FETÖ/PDY’nin elebaşı Fethullah Gülen’in resmini olduğu maketi asarak sergilemeye başladı.

Erdoğan Parkı'nda Gülen'e Dar Ağacı Kuruldu
Palulu Mustafa Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisi nedeniyle ilk önce aracını ve evini fotoğraflarıyla süslemiş, geçtiğimiz yılda ilçenin zirvesinde bulunan yere park yapmıştı. Parkın adını da Recep Tayyip Erdoğan koyan Ergün, 70 tane Türk bayrağı ile Erdoğan’ın fotoğraflarını asmıştı. FETÖ/PDY’nin darbe girişimi nedeniyle tepkisini dile getiren Ergün, Cumhurbaşkanının adını taşıyan parka şimdi de dar ağacı kurarak, gelenlerin görmesi için örgütün elebaşı Fethullah Gülen’in fotoğrafının yapıştırıldığı maketi asarak, sergilemeye başladı.

Türk halkının 15 Temmuz’da, darbe girişiminde bulunan FETÖ’ye darbeyi yaptığını aktaran Ergün, “Halkın idaresinden güçlü irade yoktur. FETÖ teröristlerini kışkırttı, bizler de her türlü mücadelemizi veriyoruz. Dosta düşmana karşı herkes görsün” dedi.

Yılanın küçüğünün büyüğünün olmadığına değinen Ergün, “Bunların hepsinin idam edilmesini istiyoruz. Biz FETÖ teröristine ulaşsak burada asarız. Ulaşamadığımız için maketini astık. Bu herkese ibret olsun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanını çok sevdiklerini ve her zaman arkasında olduklarını aktaran Ergün, Gülen’in maketi ile birlikte darağacını burada sergilemeye devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA