Akdağmadeni İlçesinde Demokrasi Nöbeti Aralıksız Sürüyor

FETÖ tarafından 15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti Akdağmadeni ilçesinde de aralıksız devam ediyor.

Akdağmadeni İlçesinde Demokrasi Nöbeti Aralıksız Sürüyor
Demokrasi nöbetleri kapsamında Akdağmadeni Belediyesi ve Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa organize edilen şehitleri anma programında Kur’an-ı Kerim okunup dua edildi. Mustafa Özcan Güneşdoğu tarafından ilahi konseri verildi.

Belediye Meydanında düzenlenen etkinliğe Akdağmadeni Kaymakamı İhsan Erdurucan, Belediye Başkanı Suphi Daştan, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Suphi Daştan, Fetullahçı Terör Örgütü üyelerince yapılan darbe girişimine karşı halkın demokrasiye sahip çıktığını belirterek, “Konu vatan olunca nasıl bir olduğumuzu en güzel şekilde gösterdik. Türk bayraklarını alarak aileleri ile birlikte milli irade ve demokrasiye sahip çıkmak ve aynı zamanda şehitlerimizi yad etmek adına ilk günden itibaren meydandan ayrılmayan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA