Uygulamalı Bilimler De Havuz Başı Aranan Mekan Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, uygulama oteli ve Kampus Sahil Kafe ile binlerce vatandaşa hizmet verirken, havuz başı da, düğün nişan ve sünnet törenleri için aranan mekan oldu.

Uygulamalı Bilimler De Havuz Başı Aranan Mekan Oldu
Havuz başında, oğulları İsmail ve Mehmet Can için, 500 kişilik sünnet töreni yapan Kadir ve Melek Karslıoğlu çifti, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban’a teşekkür etti.

Burhaniye’de çok sayıda etkinliğe ev sahipliği yapan Uygulamalı Bilimler Yüksekoukulu, Uygulama Oteli ile ilçe turizmine katkıda bulunurken, bu yıl Ören’de açılan Kampus Sahil Kafe’de, hem öğrencilere staj olanağı sağladı, hem de ucuz ve kaliteli hizmeti yaklaşık 25 bin vatandaşı ağırladı. Okulun bahçesindeki havuz başı da, çok sayıda düğün, nişan ve sünnet törenine ev sahipliği yaptı. İlçenin köklü ailelerinden Kadir Karslıoğlu ve Melek Karslıoğlu’da, oğulları İsmail ile Mehmet Can Karslıoğlu’nun sünnet düğününü havuz başında yaptı. Sünnet düğününe, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban ve eşi Nuray Unat İlban’da katıldı.

Kendilerini, davulların ve orkestranın gece boyunca çaldığı oyun havalarına kaptıran konuklar unutulmaz bir gece yaşadı.
Kaynak: İHA