Otomobillerin Güzellik Yarışı

Samsun’da bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ‘En Güzel Otomobil Yarışması’na herkesi davet eden Garaj Atakum Başkanı Kenan Tabağ, “Türkiye’deki tüm modifiye tutkunlarının gözü, Atakum’da düzenleyeceğimiz yarışmada olacak” dedi.

Otomobillerin Güzellik Yarışı
Modifiye araç tutkunu gençlerden oluşan Garaj Atakum, bu yıl 3.sünü düzenleyeceği ‘En Güzel Otomobil’ yarışmasında, bölgedeki modifiye tutkunlarını buluşturmayı hedefliyor. Garaj Atakum Başkanı Kenan Tabağ, Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla 21 Ağustos 2016 Pazar Günü, Kurupelit Marina’da gerçekleştirilecek olan yarışma için Samsun başta olmak üzere birçok ilden modifiye tutkunlarının bir araya geleceğini belirtti.

En Güzel Otomobil Yarışması’nın bu yıl üçüncü kez düzenleneceğini ifade eden Kenan Tabağ, “En büyük tutkuları araçları ve araçları üzerinde yaptıkları modifiye uygulamaları olan gençler, sene boyunca bu yarışma için hazırlanıyor. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ve Türkiye’deki tüm modifiye tutkunlarının gözünün üstünde olduğu yarışmamızı Garaj Atakum olarak gerçekleştiriyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu anlamda en büyük destekçimiz oluyor. Kendisine Samsun’daki tüm modifiye tutkunları adına teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı 21 Ağustos 2016 Pazar Günü, Kurupelit Marina’da gerçekleştirilecek olan yarışmamıza davet ediyoruz. Farklı etkinliklerle süsleyeceğimiz En Güzel Otomobil Yarışması ile şehrimizin adını bir kez daha başarılı bir şekilde duyuracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA