Kayseri Ticaret Odası 13. Etap Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri Ticaret Odası tarafından yeni üyeler için organize edilen bilgilendirme toplantılarının 13. Etabı gerçekleştirildi.

Kayseri Ticaret Odası 13. Etap Yeni Üye Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Kayseri Ticaret Odası M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Özbekler, KOSGEB Uzmanları ve yeni üyeler katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Oda hakkında genel bilgi paylaşımında bulundu. Üyelere sundukları hizmetlere ilişkin de örnekler veren Hasnalçacı, yeni hizmet binası inşaatı, meslek komitesi çalışmaları, kalite ve akreditasyon faaliyetleri başta olmak üzere sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcısı Hasnalçacı’nın konuşmasının ardından yeni üyeleri selamlayan KOSGEB Bölge Müdürü Ahmet Özbekler de kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özbekler’in konuşmasının ardından Kayseri Ticaret Odası Meslek Komiteleri ve Üye İlişkileri Müdürü Muhsin Salman tarafından yapılan sunumun ardından KOSGEB desteklerine ilişkin sunum da gerçekleştirildi.

Soru-cevap bölümü ile devam eden yeni üye bilgilendirme toplantısı, katılan üyeler arasından seçilen 3 üyeye tablet bilgisayar hediye edilmesinin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA