İzmir Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit düşen 3 askerden biri olan er Sinan Göktaş, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı
Geçtiğimiz Çarşamba günü, Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan 3 askerden terhisine 58 gün kalan er Sinan Göktaş’ın cenaze namazı, bugün öğle namazına müteakip Bostanlı Beşikcioğlu Camii’ınde kılındı.

Cenaze namazına şehidin annesi Necla Göktaş, 9 kardeşi, yakınları, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti, CHP ve MHP İzmir Milletvekilleri, Ege Ordu Komutanı Abdullah Recep, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, askeri erkan ve yaklaşık 2 bin İzmirli katıldı.

Şehit Göktaş’ın babası Ali Göktaş’ın geçtiğimiz Aralık ayında kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği, aslen Sivaslı oldukları öğrenildi. Şehidin naaşına anne Necla Göktaş, 9 kardeşi ve yakınları sarılıp gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı Kadifekale Şehitliği’nde defnedildi.
Kaynak: İHA