Hayırsever İşadamı Gençoğlu Adına Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Çanakkale’nin Biga İlçesinde Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hamdi Gençoğlu Aile Sağlık Merkezi’nin anahtar teslim töreni yapıldı.

Hayırsever İşadamı Gençoğlu Adına Anahtar Teslim Töreni Yapıldı
Anahtar teslim törenine; CHP Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, CHP Kadın Kolları Başkanı Melek Şahin, CHP yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, belediye müdür ve personelinin yanı sıra kalabalık bir topluluk katıldı.

Kreş önünde gerçekleşen törende bir konuşma yapan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Hamdi Gençoğlu adına sağ olsunlar, evlatları, bölgenin çok önemli ihtiyacını karşılayacak olan aile sağlık merkezi ve kreşi ilçemize kazandırdılar. Okulun açılmasıyla birlikte kreş ve gündüz bakımevi faaliyete başlayacak. Gerçekten bölgenin bir ihtiyacıymış ki; 60 kapasite var ve şuana kadar 66 müracaat oldu. Burada kalacak olanlar kura ile belirlenmek durumunda olacak. Bina bin 200 metrekare alan üzerine 330 metrekaresi giriş, 165 metrekaresi de sağlık evi olarak bu bölgede ihtiyaca hizmet verecek. Hamdibey Mahallemizin önemli iki ihtiyacını da gidermiş olacağız. Ailenin en büyük çocuğu, Gürol işin başındaydı sürekli, Şenol ile birlikte; onlar yaptılar bu işi. Ben Gençoğlu ailesine çok teşekkür ediyorum. Gerçektende çok anlamlı güzel bir eser kazandırdılar. Aynı zamanda Biga’daki bütün hali vakti yerinde olanlara örnek olmasını da her zaman söylüyorum. Allah onlara daha çok versin, onlarda Biga’ya, Bigalılara bu güzel hizmetleri devam ettirsinler. Hayırsever Hamdi Gençoğlu’nun iki erkek oğlu bir de kızı var. Fatma Nur hanım da sağ olsun, buradaki kreşin müdürlüğünü kabul etti. Fatma Nur hanımın bunu kabul etmesine bizde çok sevindik. Çünkü herkesten çok daha fazla buraya hizmet ediyor. Bir kez daha başarılar diliyorum ve Gençoğlu ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

Konuşmanın ardından Gürol Gençoğlu, Belediye Başkanı Işık’a temsili olarak binanın hem kreş bölümünün hem de aile sağlık merkezi bölümünün anahtarını teslim etti. Ardından Hamdi Gençoğlu Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Aile Sağlık Merkezi gezildi.
Kaynak: İHA