Başkan Doğan, AK Parti İlçe Gençlik Kollarını Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları’na yeni atanan başkan ve yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Doğan, AK Parti İlçe Gençlik Kollarını Ziyaret Etti
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, milli irade meydanında nöbet tutan ve demokrasiye sahip çıkan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları’na yeni atanan başkan ve yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Gençlik kolları başkanı Volkan Bozkır ve yönetiminin tam kadro karşıladığı Başkan Doğan’a meclis üyesi ve belediye koordinatörü İbrahim Elgin eşlik etti. Başkan Doğan ziyaretinde, milli iradeyi ve demokrasiyi savunan, sahip çıkan gençlerle gurur duyduğunu ifade etti.

Ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Birlik ve beraberlik için demokrasi adına kenetlendik. Her birinize oluşturduğunuz demokrasi tablosu için teşekkür ederim. Ülke olarak demokrasi adına başarılı bir sınav verdik. Gerek darbe akşamında, gerekse demokrasi nöbetlerinde vatanımıza sahip çıkarak bir ve berber olduk. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olduğu o günlerde vatanımıza, cumhuriyetimize, özgürlüğümüze, bayrağımıza, ezanımıza ve tüm mili ve manevi değerlerimize hep birlikte sahip çıktık" dedi.

Kaynak: İHA